onsdag 27. august 2008

Far tok livet av sin datter på grunn av hennes tro på JesusEn saudi-arabisk mann, som tilhører det religiøse politiet i landet, har tatt livet av sin datter på grunn av hennes kristne tro. Han skal først ha skåret tungen ut av sin datter, før han tente på henne slik at hun ble brent til døde. Datteren skal ha drevet en blogg under navnet "Rania". Det var hennes bror som fant en del artikler med kristent innhold på hennes datamaskin, samt et kors som skjermsparer. Siden da skal han ha anklaget henne, og skyldte på at Internett skal ha ført til at hun hadde omvendt seg til den kristne tro. De religiøse lederne i Saudi-Arabia har advart mot farene ved kristne web-sendinger. La oss be om at de få kristne som finnes i Saudi-Arabia skal bli bevart i troen på Jesus, og at kristne web-sendinger skal bære rik frukt.

1 kommentar:

Unknown sa...

Ja, dette salige mennesket maatte doe for sin tro, og er naa hos sin frelser. Faren skulle ha lest i NT om Appostelen Peter's tro, kanskje ville han ha betenkt seg.

Peter's Trobekjennelse om Jesus:

"Det er ikke frelse i noen annen, for i hele verden er det blandt mennesker ikke gitt noe annet navn som vi kan bli frelst ved".
Ap.gj.4:12

Tenk om alle hadde en slik tro !!!!