søndag 17. august 2008

Pastor "Bike" arrestert i KinaPastor Zhang "Bike" Mingxuan som er kjent for å reise rundt i Kina på sin sykkel for å evangelisere, ble arrestert av kinesisk politi bare få dager før OL startet i Beijing. Til tross for forfølgelse og trakassering, har denne uredde pastoren reist rundt i Kina for å forkynne evangeliet. Før OL i Beijing gikk han ut med en offentlig appell til verdens kristne om å be for Kina, og spesielt for den forfulgte kirke.

Pastor "Bike" som er president for Alliansen av kinesiske husmenigheter, har syklet mer enn 10.000 miles, og har besøkt 24 kinesiske provinser for å introdusere befolkningen for Jesus. Han har hatt med seg sin egen Bibel, og et visitkort hvor det står: "Tro på Jesus og få evig liv". Han har brakt evangeliet til tusenvis av mennesker på denne måten.

La oss denne dagen løfte pastor "Bike" opp til Gud i våre bønner. La oss be om beskyttelse, mot og en djervhet i møte med fengselsmyndighetene. Måtte han få vinne mange mennesker for Jesus også i fengslet.

Ingen kommentarer: